Wordpress Resim Sıkıştırma | %100 Sıkıştırma Garantili

wordpress resim sıkıştırma eklentisi

wordpress resim sıkıştırma eklentisi


Arkadaşlar hepinize merhaba,

Vereceğim methodlar ile wordpress sitenizi resim sıkıştırma eklentileri ile hızlandırabilirsiniz!

WordPress site hızlandırma konusunun ne kadar önemli olduğunu bir önceki yazımızda detaylı bir şekilde işlemiştik. Artık resimlerinizi daha profesyonel bir şekilde nasıl sıkıştırabileceğinizi, anlatmanın zamanı geldi. WordPress resim sıkıştırma ile sitenizi hız kazandırabilir, Google kelime sıralamanızı daha iyi hale getirebilirsiniz. Çünkü Google yavaş siteleri hep bir adım geri planda tutmaktadır.

Peki bu işlemi nasıl gerçekleştireceksiniz?
Çok kolay adımları takip ederek; resimlerinizi sıkıştırabilecek sayfalarınızın daha hızlı bir şekilde yüklenmesini sağlayabileceksiniz.
Üstelik tek bir eklenti önerisinde bulunmayacağım, birden fazla eklentinin sağladığı faydaları detaylı bir şekilde sunarak anlatacağım.. Artık ücretsiz wordpress resim sıkıştırma eklentilerine geçiş yapabilir, nasıl kullanabileceğinizi anlatabiliriz. Siz değerli takipçilerimize ilk önerdiğimiz eklenti şu şekildedir:

reSmush.it Resim Sıkıştırma Eklentisi

İlk olarak yapmanız gereken, WordPress yönetici, paneliniz üzerinde; eklentiler bölümüne gitmek olacaktır. “Eklenti Ekle” Kısmının arama bölümüne reSmush.it yazın ve ilk sırada gelen plugini indirin.
Resimlerinizi yükleme ve kurulumun ardından yapmanız gerekenler ise çok basit. Ortam > reSmush.it butonuna tıklayarak resimlerinizi optimize etmeye başlayabilirsiniz.
Eklenti de bulunan tüm ayarlar, kolay bir şekilde ana sayfa üzerinde yapılmaktadır. Öncellikle tüm resimleri, tek bir klasör üzerinde topladığınızdan emin olun. Sizlere tavsiye ettiğimiz ayarlar ise şu şekildedir: Görüntü kalitesini “90” olarak kaydedin ve optimizasyon işlemini tamamlayın. Artık teker teker ya da toplu şekilde tüm resimlerinizi optimize edebilir, sitenizin açılışını hızlandırabilirsiniz. Peki, daha farklı ne yapabilirim? Diye soruyorsanız merak etmeyin.

ShortPixel Resim Sıkıştırma Eklentisi

WordPress resim optimizasyonu konusunda siz değerli takipçilerimize önerdiğimiz; bir diğer eklenti ise Shortpixel bu harika eklentinin, tüm özelliklerini, kullanımını sizlere detaylı bir şekilde açıklayacağız. Google da üst sıralara çıkmanın ne kadar kolay olduğunu bizimle keşfedeceksiniz.

Shortpixel Özellikleri:
• Kayıpsız bir şekilde resim sıkıştırma işlenmeni gerçekleştiriyor olması.
• Sıkıştırılan dosyaları; istediğinize göre GIF, PDF, PNG, JPG uzantılarına dönüştürüyor olması.
• Sıkıştırılma işlemi sırasında, sonrasında orijinal resmi hafıza üzerinde saklıyor olması.
• Sitenize yüklediğiniz her resmi otomatik olarak optimize etmesi.
• Ücretli ve ücretsiz olarak kota yönetebilme avantajı sunması.
• Orijinal görüntülerini; otomatik olarak ayrı bir klasör üzerinde yedeklemesi.
• Görüntüler de ve fotoğraflarda bulunan EXIF etiketini silmesi, koruması nedeniyle;
bu harika eklentiyi ziyaretçilerimize öneriyoruz. Ücretsiz olarak bu harika eklentiyi kullanmak için bağlantıya tıklayın.
Ücretsiz olarak her ay 100 üzerinde resmi sıkıştırma hakkına sahip olursunuz. Arkadaşlarınıza bu harika eklentiyi tavsiye ederek 100 sıkıştırma hakkı kazanabilirsiniz. Param var, ücretli olarak satın almak istiyorum derseniz aylık yalnızca 9.99 Dolara 10.000 adet resmi ücretsiz olarak optimize etme şansına sahipsiniz. Tamamen ücretsiz olarak bu harika servisleri kullanabilirsiniz.

WordPress Resim Sıkıştırma işlemlerini daha profesyonel şekilde gerçekleştirmek adına profesyonel bir yardım almaya ne dersiniz? Tek yapmanız gereken: 0216 995 0583 numaraları üzerinden bize ulaşmak. Bırakın uzman kadromuz hesaplı fiyatlardan, sitenizi en mükemmel hale getirsin. Sizlere özel fiyat avantajı sunsun. Sıralama konusunda zirveyi hedefleyenler için en iyi hizmeti sunuyoruz. Rakiplerinizi elemenin tam zamanı, zirve yarışında kestirme yolu sizlere sunuyoruz.

Wordpress Uzmanı

Yoruma kapatıldı.

    lamine parke + çamsan parke
    Hizmet almak için arayabilirsiniz.