WP Hizmetleri

WordPress Hizmetleri

WordPress Uzmanı ekibimiz ile sizlere wordpress alt yapısı üzerinde tüm kurumsal, bireysel çalışmalarınızda ihtiyaç duyduğunuz her alanda en kaliteli şekilde wordpress destek hizmeti sunmaktayız.

WordPress Kurulum Hizmeti

Sizlere sektörünüze en uyumlu temayı seçerek en hızlı şekilde kuruyor ve gerekli ayarlamaları yapıyoruz.Bu sayede sorunsuz ve güncel şekilde çalışan temanızı sitenizde kullanabiliyorsunuz.

Wordpress E Ticaret Hizmeti

WordPress e-ticaret hizmeti ile ürünlerinizi 7 gün 24 saat hedef kitlenize tanıtabilir veya satışını gerçekleştirebilirsiniz. Bu sayede daha fazla kar edebilir ve işinizi büyütebilirsiniz.

Wordpress Türkçeleştirme Hizmeti

Sitenizin tema dilini tamamen türkçeye çevirebilir veya sitenize birden fazla dil seçeneği ekleyerek içeriklerinizi tüm dillere göre çevirerek çoklu dil olarak kullanmanızı sağlayabiliriz.

Wordpress Site Hızlandırma

Web sitenizin sayfa açılış hızını arttırmaktayız.Hızlı açılan websitesi ziyaretçi sayınızın artmasına ve sunucu maliyetinizin azalmasına yardımcı olacaktır.Her site için hız optimizasyonu önerilmektedir.

WordPress Site Taşıma

Sunucu veya hosting değiştirmeye karar verdiyseniz yada farklı domaine geçmek istiyorsanız sitenizi hızlı bir şekilde yeni yerinize aktarıyoruz. Sitenizi olduğu gibi sorunsuz şekilde kullanmaya devam ediyorsunuz.

Wordpress Site Optimizasyonu

Wordpress uzmanı ekibimiz tarafından sitenizdeki tüm sorunları analiz ederek sizlere detaylı report sunmaktayız.Bu sorunları çözüme kavuşturarak sitenizin daha stabil çalışmasını sağlamaktayız.

Wordpress Danışmanlık

Sürekli olarak websitenizle ilgilenen tüm soru ve isteklerinize çözüm odaklı yaklaşan ve sitenize Uzman ekibimiz ile beraber destek sağlamak için sizlerin yanında olmaktan memnuniyet duymaktayız.

WordPress Seo Hizmeti

Sitenizin iç seo ve dış seo analizini yaparak sizlere report verip akabinde nasıl adımlar atılmasının gerektiğini google’da sitenizi nasıl en doğru ve sağlıklı şekilde yükseltebileceğinizi paylaşmaktayız.

Seo Hizmeti

“Arama Motoru Optimizasyonu” kısa ismiyle bilenen (SEO) konusunda kuşkusuz WordPress en iyi İçerik Yönetim Sistemleri içinde yer ediniyor.WordPress SEO’da içerik düzenleme tağ vb seo işlemlerini kolayca yönetmenize izin vermekte.Aynı zamanda YOAST SEO, All in One SEO Pack gibi eklentiler sayesinde anahtar kelimelerinizi tespit ederek sayfalarınızı daha hızlı üst sıralara taşıyabilirsiniz..

_

TEKLİF AL

      lamine parke + çamsan parke
      Hizmet almak için arayabilirsiniz.