Kurumsal Web Tasarım

Kurumsal Web Tasarım

Kurumsal Web siteleri, kurumunuzun veya markanızın kimliğini en iyi şekilde yansıtacak internet siteleridir. Bu tür siteler güncellenmeli ve planlanmaya uygun kullanılmalıdır. Peki hangi hizmetleri içerir ?

  • Kurumsal Web Tasarım
  • Responsive Web Tasarım
  • Mobil Web Sitesi Tasarım

Günümüzde mobil cihazların olduğunu ve sitelerin mobil cihazlarla uyumlu çalışması gerektiğini söyleyen birçok uzman bulunmaktadır. WordPress web tasarım ile sizlere mobil web sitesi tasarımı konusunda hizmet vermektedir. Ayrıca WordPress uzmanı ekibi, responsive web tasarım işlemlerini ilk uygulayan öncü uygulayıcılardan birisidir. Bu hizmetlerin tümünü WordPress sitesi içerisinden kolaylıkla bulabilirsiniz. WordPress uzmanı olarak sitenizin içerisinde ayrıca yazılımla alakalı hizmetler bulunur. Bu hizmetler;

  • Drupal Modül Geliştirme
  • Portal Geliştirme
  • Mobil Uygulama Geliştirme
  • Facebook APP Geliştirme
  • B2B Web Yazılımları
  • B2C Web Yazılımları

Bunun gibi hizmetleri sizlere sağlayarak destek olur. Örnek olarak B2B Web yazılımları konusunda geliştirilmesi konusunda destek olur. B2B Yazılımları Bayi otomasyonu konusunda sizlere hizmet verir. İşletmeler günümüzde B2B yazılımlarını yaygın bir şekilde kullanırlar. Kullandıkları işlemler bayi otomasyonu, saha satış otomasyonu, destek otomasyonu gibi sistemler kullanırlar. Size hizmet vermek adına tüm iş modellerini geliştirerek destek sağlar. Bu hizmetlerden yararlanmak için iletişime geçebilirsiniz.

Web Tasarımı Hakkında

Firmalar, ticari alandaki rekabetlerini artık internet platformuna da taşıdılar. Bu da sonu gelmez bir yenilik sürecinin başlamasının temellerini atmıştır. Web tasarımı konusunda, alanında son derece uzman olan tasarımcılarımız sayesinde; kurumsal web sitenizi her zaman güncel tutacak ve diğer şirketlerle olacak rekabette ilk sırayı alacaksınız. Sitenin değerlerinin yükselmesi sayesinde, web sitelerinin en iyi konuma gelmeleri sağlanacaktır.

Tema Seçimi

Sizlere ücretli ve lisanslı olan, sektörünüze uygun onlarca tema göndermekteyiz. Aralarından herhangi birisine seçebilirsiniz. Ayrıca sizinde beğendiginiz temalar ilede çalışma sağlayabiliriz.

Web Sitesi Kaç Günde Tamamlanıyor?

Her web sitesinin sayfa sayısı ve içerikleri farklı olduğundan bu durum çalışmanın detaylarına bağlı olarak degişmektedir. Ancak kurumsal bir web sitesinin süresi yaklaşık olarak 7 ila 10 günü bulmaktadır. E-ticaret sitelerinde ise bu süreç biraz daha uzundur.

Ödeme Şekli

Çalışma başlamadan önce size gönderilen teklifte belirtilen tutarın %50’lik kısmını önceden talep etmekteyiz. Kalan tutar ise iş teslim alındıktan sonra yapılmaktadır.

Web Tasarım Fiyatları

Kurumsal web tasarım fiyatları konusunda, piyasada yaygın bir merak bulunmaktadır. Firmamız, ihtiyaçlarınıza ve sitenizin donanımına uygun birçok farklı alanda avantajlı seçenekler sunar. Fiyat aralıkları, aslında yapılacak olan web sitesinin içeriğine göre değişiyor. Ancak standart bir web sitesinin fiyatı yaklaşık 1000 – 5000 TL arasında değişmektedir.

    lamine parke + çamsan parke
    Hizmet almak için arayabilirsiniz.