E-Ticaret Sitesi Fiyatları

E-ticaret sitesi fiyatları genel olarak sektör üzerinde çok uçuk miktarlarda dolanmaktadır. Bizler firma olarak ne siz değerli müşterilerimizi üzmek nede vereceğimiz hizmetten ödün vermemek adına fiyatlarımızı sektörü domine edecek miktarlara çekmiş bulunmaktayız. Peki e-ticaret nedir? Neden hali hazırda olan bir işinizi sanal dünyaya taşımalısınız? Dilerseniz gelin biraz o konulara yönelenilelim.

E-Ticaret Sitesi Nedir?

E-ticaret sitesi üretimini yaptığınız yada satışını yapmak istediğini herhangi bir şeyi internet üzerinde dolaşan potansiyel müşterilerinize gösterebileceğiniz haftanın yedi gün yirmidört saati açık bir dükkandır. Üstelik yapılacak olan seo çalışmaları sayesinde bu dükkan şehrinizin en işlek caddesinde bulunan bir dükkan konumunu alır. Böylece satışlarınız ciddi derece de yükselir.

Neler Yapıyoruz?

Sektörünüze uygun web tasarımlar geliştiriyoruz aynı zaman da müşterilerinizin satışa yönelmesi için yaptığımız tasarımlar da UI/UX denilen tasarımlar yapıyoruz. Bu tasarım çeşidi son kullanıcının siteniz içerisinde kaybolmadan hızlı bir şekilde istediğini arayıp bulması ve satış yapabilmesine yol açan en güvendiğimiz hizmetlerden bir tanesidir.

Fiyat Skalamız!

Onlarca alanda e-ticaret sistemleri geliştirebiliriz ve bunların farklı parametrelerden dolayı fiyatları birbirinden farklı olabilir. Aklınızda fiyat konusunda bir karışıklık olduysa aşağıdaki formları kullanarak bize ulaşabilir ve merak ettiklerinizi sorabilirsiniz.

Başlangıç paketlerimiz anahtar teslim 2000 TL + kdv ile başlamaktadır. Daha kapsamlı paketlerimiz için teklif almayı unutmayınız. 🙂

Web Tasarım

Yoruma kapatıldı.

    lamine parke + çamsan parke
    Hizmet almak için arayabilirsiniz.