E-Ticaret Hizmeti

E-Ticaret Hizmetleri

Fiziksel mağazanız ile var olmaya devam edemezsiniz. Büyük, orta, küçük ölçekli tüm işletmeler dijital dünyada varlığını kurmaya başladı. Sizde dijital dünyaya bizimle bir adım atın ürünlerinizi online olarak pazarlayın. Fiziksel mağazanız üzerinden belirli mesai saatleri üzerinde satış yapabilirsiniz.
E-ticaret hizmeti ile dijital dünyaya adım attığınızda ürünleriniz 7 gün 24 saat hedef kitlenize satabilirsiniz. Bu sayede daha fazla kar edebilir ve işletmenizi büyütmek adına kararlar alabilirsiniz ya da yeni sektörlere girerek daha farlı iş kollarına geçebilirsiniz. Tüm bu süreci WooCommerce kurulumu gerçekleştirerek yapıyoruz.

Dijital dünyaya bir adım atın. Daha fazla satış yapın, daha çok kar edin. Üstelik bu yatırımı bir kez yapacaksınız ve bu yatırım sizlere her zaman kazandıracak. Fiziksel bir dükkan açmaktan daha az maliyetli ve sürekli olarak stoklarınızı burası üzerinden tüketebilirsiniz.

E-ticaret hizmeti ile fiziksel mağazanızda belirli bir mahallede, caddede satış yaparken WordPress’in sağlamış olduğu wocommerce ile tüm Türkiye’ye ürün ve hizmetlerinizi pazarlayabilirsiniz. Bulunduğunuz şehire bağlı kalmayıp geniş müşteri kitlelerine ulaşabilirsiniz. Sınırınız tüm Türkiye olsun.

SEO YAPTIRMAK İSTİYORUMArama Motorlarında Yükselmek İstiyorum
seo hizmeti

    TEMAMI DÜZENLETMEK İSTİYORUMVar olan projemi düzenletmek istiyorum.
    tema düzenleme

      YENİ ÇALIŞMA İSTİYORUMWordpress çalışması yaptırmak istiyorum.
      kurumsal web tasarım

          lamine parke + çamsan parke
          Hizmet almak için arayabilirsiniz.